Voordelen

Voordelen

Veilig

WachtkamerNet is een veilig en betrouwbaar systeem: het werkt volledig afgeschermd van uw eigen praktijknetwerk. Het is meer dan alleen een hot-spot: gebruikers worden individueel geregistreerd en op afstand gemonitord door onze professionele systemen teneinde de veiligheid te garanderen en te voldoen aan de AVG wetgeving gezien de privacy.

Service

Naast uw tijdschriften is draadloos internet niet meer weg te denken. Uw patiënten zullen gratis draadloos internet in de wachtkamer waarderen als de ideale ‘wacht-verzachter’.

Promotie

Patiënten worden na het inloggen automatisch naar een door u gekozen website geleid, bijvoorbeeld de website van uw praktijk. Dit kunt u aangeven op het bestelformulier of later wijzigen.

Voordelig

U hoeft niets te investeren in hardware, deze krijgt u gratis in bruikleen. U betaalt uitsluitend licentiekosten a € 14,95 per maand.

Praktijkapp

Door de samenwerking tussen WachtkamerNet en de praktijkapp kunnen uw patiënten eenvoudig via het WiFi netwerk de praktijkapp downloaden.

Zorgeloos

De WiFi apparatuur wordt vooraf volledig en gratis voor u ingesteld en opgestuurd. U sluit deze eenvoudig met de meegeleverde netwerkkabel aan op uw netwerk en u bent binnen 5 minuten klaar zonder enige technische kennis. WachtkamerNet verzorgt zowel de registratie als veiligheid voor u. De WiFi zender wordt volledig door ons beheerd. Zorgeloos is ook echt zorgeloos met WachtkamerNet.

Kwaliteit

Wij maken gebruik van de nieuwste generatie apparatuur waardoor u verzekerd bent van een sterk en stabiel WiFi signaal door uw praktijk. Wenst u een extra zender voor een ander deel van uw praktijk?, dan besteld u eenvoudig bij.